Et sprudlende kultur- og fritidsliv

IMG_4475

Kultur er sammenhængskraft, indsigt og udsyn. Den findes i mange former og udtryk og løfter både børn og voksne. Det er vigtigt, at vi investerer i kunsten og kulturen. Det gælder både den traditionelle men også moderne og skæve kunst. For der sker en rivende udvikling af nye og sindssygt spændende kunst- og kulturformer. Frederiksberg skal værne om vores fantastiske biblioteker, støtte vores små og skæve museer og samtidig være modige og investere i større events som Sambuichi i Cisterne, Aprilfestivalen og tilbagevendende musikevent, Stella Polaris.

Men vi skal også følge med og vise udsyn og mod. For der findes også en anden kultur end det vi i dag definerer som kunst og kultur. Danmark er lagt fremme, når det gælder computerspil. Spil som måske nok har undgået danske mediers interesse. Men som internationale medier skriver side op og side ned om – og som har fået international anerkendelse og modtaget store internationale priser. Derfor er det vigtigt, at vi prioriterer og investerer i nye kulturformer som f.eks. computerspil.

Børn og voksne skal have adgang til et aktivt fritidsliv i en af kommunens mange foreninger. Men vi mangler mere og bedre hal- og banekapacitet til vores mange klubber. Jeg arbejder for, at rammerne er der, så alle får mulighed for at gå til sport. Byens børn skal fra venteliste til holdliste! Og vi skal have trygge rammer til vores mange seniorer, så de kan forblive aktive hele livet igennem.

For mig er et aktivt kultur- og fritidsliv åndelig velfærd. Det understøtter stærke fællesskaber og sikrer sammenhængskraften på tværs af alder, pengepung og etnicitet. Jeg vil fortsætte mit arbejde for et sprudlende fritids- og kulturliv herunder:

- musikken, lige fra den klassiske musikscene til den elektroniske

- Frederiksbergs små storby museer

- Byens biblioteker og teatre

- Større events som Sambuichi i Cisterne, Aprilfestivalen og tilbagevendende musikevents, Stella Polaris.

- De nyere kulturformer som computerspil

- Mere hal- og banekapacitet

- Mere pigefodbold

- At vi bevarer Frederiksberg Svømmehal

- At normalisere priserne i Flintholm Svømmehal

- Styrke vores foreninger og frivilligheden

- At udsatte børn & unge kan gå gratis til sport

 

 

 

 Skriv et svar