OM MIG OG FREDERIKSBERG

 

DSCF9525

Frederiksberg er min by. Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, men har boet på Frederiksberg siden 2000. Min mand, Mads og jeg har tre drenge, Storm, Thor og Bjørn. Vores drenge er opvokset på Frederiksberg og er indfødte frederiksbergensere. Men Jylland og Frederiksberg går op i en højere enhed, når der indimellem blandes aarhusianske ord som “træls” ind i det københavnske.

Min familie og jeg elsker Frederiksberg – denne rolige oase, der ligger midt i en pulserende storby. Som mange andre familier har vi en spændende og krævende hverdag, så vi sætter stor pris på at komme hjem til et sted, hvor pulsen har lov til at falde. Hvor smil og vink fra den lokale kaffemand og cykelhandler byder os velkommen, når vi kommer cyklende. Frederiksberg er en lille storby, hvorfra jeg får masser af ro, inspiration og udfordringer til mig og mine drenge. Der er musik- og madfestivaller, skønne biblioteker, legepladser, idrætshaller og parker – sågar med elefanter.

Jeg brænder for Frederiksberg og har siden 2014 været med til at udvikle byen som medlem af kommunalbestyrelsen, og det vil jeg gerne fortsætte med. Så den bliver en endnu bedre by for borgerne – en by, der tilbyder oplevelser, samvær og en hjælpende hånd til dem, der har det svært.

Læs mere om min politikDer er lukket for kommentarer.